Rreth Nesh

Rreth Nesh

Unë do të kisha kënaqësinë t'ju takoja në zyrën tonë në Sarandë!

Kërkesat janë në rritje të vazhdueshme për pasuri të paluajtshme në Sarandë, dhe ai e njeh më mirë se kushdo Sarandën sepse ka lindur dhe është rritur në Sarandë, administratori i Saranda Real Estate.

CEO Romeo Dhima

Na ndiqni

placeholder