Të gjitha Vilat kanë një pishinë dhe kopsht privat me qasje të drejtpërdrejtë në një plazh të përbashkët, privat poshtë pronës. Zona ka pamje fantastike dhe Mesdheun si fqinjin e saj më të afërt. Këtu është e lehtë të shijosh dhe të kesh pushime të këndshme. Shumë ekskluzive! Saranda Real Estate Group është shumë ...